Beplanting geeft sfeer

De beplanting is het belangrijkste onderdeel van de tuin. Door in het tuinontwerp rekening te houden met de verschillende bloeitijden, geniet u het hele jaar door van uw tuin. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat er zelfs 's winters kleur in uw tuin aanwezig is.

De verschillende beplantingen voor uw tuin

De beplanting bestaat uit verschillende hagen, bomen, struiken, vaste planten en andere verrassende elementen. Ook hier staan uw wensen centraal zoals: de kleuren, plant types en de structuur van de beplanting in uw tuin.

Wenst u een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan zijn bodembedekkers geschikt voor u. Hoveniersbedrijf BIJBO adviseert u graag wat het beste bij u past.

Beplanting aanleggen en onderhouden

Na de aanleg van de (eventuele) overkapping, vijver/waterpartij, bestrating, verlichting en beregening is het tijd om uw beplanting met zorg in te planten. Hoveniersbedrijf BIJBO informeert u voldoende over het goed onderhouden van de beplanting.

Geeft u dit liever uit handen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf BIJBO aan het goede adres. Bekijk de mogelijkheden voor een op maat gemaakt onderhoudsplan.

Nieuwe beplanting in de tuin