Tuinberegening neemt werk uit handen

Het is verstandig om tuinberegening aan te laten leggen. Dit is de makkelijkste manier om de beplanting in uw tuin gezond te houden. Het is wel van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Het is een vak apart. Laat dit daarom ook door een specialist aanleggen. Hoveniersbedrijf BIJBO helpt u graag. Zo weet u zeker dat het juist gebeurt en u er nog jarenlang profijt van hebt in uw tuin.

Uw tuinberegening wordt zorgvuldig aanlegd

Hoveniersbedrijf BIJBO verwerkt de tuinberegening in een beregeninsplan. Dit plan staat los van het tuinontwerp. Er zijn verschillende beregeningssystemen. Voor de kleinere tuinen gaat de tuinberegening meestal via de buitenkraan. De grotere tuinen maken gebruik van een beregeningspomp. Het is mogelijk om gebruik te maken van een beregeningscomputer. De beregeningscomputer regelt wanneer de sproeiers aan moeten. Dit kan ook via een app op de telefoon. Op deze manier geniet u bijvoorbeeld van een zorgeloze vakantie.

Er zijn verschillende opties voor beregeninginstallaties. Ik denk graag met u mee over de juiste oplossing voor uw tuin. Neem contact op met mij op om de verschillende mogelijkheden te bekijken.