Tuinverlichting in uw tuin

Met buiten/tuinverlichting geniet u elk seizoen van uw tuin of terras. Door diverse verlichting van bijvoorbeeld In-lite te verwerken in uw tuin profiteert u maximaal van het resultaat. De tuinverlichting wordt verwerkt in een tuinontwerp. Na de aanleg van uw tuin vormt de tuinverlichting een geheel.

Verschillende soorten tuinverlichting

Er zijn veel verschillende soorten tuinverlichting, bijvoorbeeld:

Grondspots:

Grondspots verwerk je bijvoorbeeld in de bestrating, maar ook in grind en vlonders. Deze verlichting integreert volledig in uw tuin en valt overdag niet op. ‘S avonds geven grondspots een verrassend effect in uw tuin.

Staande lamp:
Staande LED lampen zijn heel geschikt om borders met beplanting of paden te verlichten. Deze lampen zijn mooi om te zien en geven ’s avonds een sfeervol licht.

Wandlampen:
Wandlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld om de tuin diepte te geven. Ook zijn ze naast een schuttingdeur of openslaande tuindeuren te plaatsen. Onder een overkapping geeft een wandlamp vooral veel sfeer.

Buitenspots:
Dit zijn spotjes die bijzondere elementen in uw tuin kunnen oplichten. Bijvoorbeeld uw bomen, een tuinelement of waterpartij. Dit heeft een sfeervolle uitstraling in uw tuin.

Tuinverlichting laten aanleggen

Wilt u ook tuinverlichting aan laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin.